Топ 10 на най-малките телефони в света

    Прочетете топ 10 на най-малките телефони в света, за които имаме удоволствието да ви разкажем благодарение на dialaphone:

    1. Modu Mobile. Този телефон вече e категоризиран като „Най-лекия телефон в света” от книгата с рекордите на Гинес. Неговите размери са 72 x 37 x 7.8 мм и тежи едва 40.1 гр. Характеристиките му включват SMS, MP3 плеър и възможност за правене на снимки.

    2. Haier Elegance. Преди да се появи Modu, телефонът провъзгласен за най-малък в света, беше точно този. Тежейки 64 гр., с размери 9.1 x 3.5 x 1.8 см., той си остава един от най-малките телефони в света под номер 2.


    3. Nec N930. Това е един от най-малките телефони в света с рамери 85.5 x 54 x 11.9 мм. Тежащ 72.гр., телефонът включва всички стандартни характеристики като SMS, игри, камера и дори Bluetooth.

    4. Xun Chi 138. той тежи едва 55 гр.и е близък конкурент на Modu Mobile от гледна точка на това колко тежи. Той има touch screen и handwriting recognition като по този начин избягва изискването за наличие на клавиатура, една характеристика, която много от тези малки телефони започват да реализират.


    5. Cellwatch M500 Watch Phone. Това е един от любимите телефони на днешния пазар. Той изглежда и функционира като ръчен часовник, но също така притежава всички calling характеристики на модерен телефон.


    6. Samsung SGH-E888. С размери 87 x 47 x 23 мм, неговите характеристики включват въртяща се камера и 80МВ памет. Като забелязвате той тежи 2 пъти повече от Modu, но все още го определят като един от най-малките телефони в света.


    7. UTStracom Slice. Този телефон е изработен за изтънчени потребители, но би бил полезен за човек, който иска лек телефон, който да носи със себе си основно за обаждане. Той тежи около 65 гр., рамерите му са 109 x 46 x 10.2 мм.


    8. LG Migo. Това е най-малкия телефон на LG. Той тежи под 70 гр.и предлага основни SMS и calling функции.


    9. Pantech C330. Този телефон има всички характеристики на модерен такъв. Моделът тежи малко повече от 70 гр., рамерите му са 3.4 x 1.7 x 0.8.


    10. Firefly Mobile. Този телефон е създаден за деца, а и дизайна му определено е с детски размери. Неговите характеристики са предпочитани от подрастващи и тийнейджъри, така че по-скоро няма характеристиките, които възрастен би пожелал.