HTC Touch Cruise 09 Видео Ревю

Здравейте!
Ще видите видео ревю на HTC Touch Cruise 2009. Набързо ще ви припомним какво предлага телефонът – 2.8 инчов сензорен екран, GPS, Wi-Fi, HSDPA свързаност, Bluetooth, слот за разширение на паметта, Windows Mobile 6.1 със всичките му прилежащи екстри, TouchFlo интерфейс, 3.2 мегагпикселова камера, Opera браузър, Tom Tom навигационен софтуер и много други, без да изпадаме в подробности.
HTC Touch Cruise 2009 е не просто GPS центриран телефон. Това е телефон, чието място е в сака на запаления турист. Към тази мисъл ни навежда наличието на функциите Footprints, Map Search и Weather, които на път биха били много полезни. Ако обичате да пътувате, да разглеждате забележителности; ако се чувствате по-добре на предната седалка на колата, отколкото на дивана в хола, то HTC Touch Cruise определено ще ви хареса. На нас също ни хареса, въпреки че дивана в хола също е притегателна алтернатива.
Истината е, че HTC Touch Cruise 2009 e малко скъп, но той реално няма ясно обособени конкуренти към днешна дата. Настоящите Navigator-и на Nokia са по-скоро GPS-центрирани, отколко travel-центрирани. Като единствен настоящ конкурент изпъква предшественика на HTC Touch Cruise 2009, а именно HTC Touch Cruise, който бе обявен в края на 2007. Моделът, който видяхте е буквален ъпгрейд – в смисъл – повечко RAM, по-мощен процесор, по-нова версия на Windows Mobile, по-красив външен вид, повечко екстри. Предвид не голямата разлика в цените, препоръчваме ви версията от 2009 година, която видяхте днес.
Поздравяваме HTC, защото са напипали потенциална пазарна ниша. Доказателство за това е новият бранд Garmin-Asus, които се цели точно там, където се цели и HTC Touch Cruise. Целта са запалените туристи. Отново „Браво”” на HTC. Браво и за готината стойка за кола, която са включили в комплекта :).
Част Едно

Част Две

“””